Η δύναμη (;) του τύπου και του ελεύθερου (;!!!) λόγου και η λανθασμένη, κατευθυνόμενη εφαρμογή τους στις μάζες!

Μα τέτοια επιμονή βρε αδερφάκι μου! Τόσο μεγάλη πρεμούρα από όλους για την "δήθεν" άνοδο του "νεοφασισμού" στην Ελλάδα, τα "αυγά του φιδιού" και άλλα πολλά τέτοια εκπληκτικά, μα από όλους!
Ολόκληρες εκπομπές και "σοβαροί" δημοσιογράφοι, δηλώσεις πανταχόθεν από πολιτικά και άλλα δημόσια πρόσωπα σε κάθε δεδομένη ευκαιρία, στημένες πάνω στη "δράση" της Χρυσής Αυγής και των λεγομένων, των βουλευτών και των παρατρεχάμενών της!
Και είναι δύσκολο λοιπόν ή πρέπει να είναι επιστήμονας κανείς για να καταλάβει γιατί το ποσοστό της διπλασιάστηκε από την τελευταία εκλογική αναμέτρηση, σύμφωνα με τελευταίες δημοσκοπήσεις!
Δηλαδή κανείς τείνει να πιστέψει ότι σχεδόν όλες οι πηγές εξουσίας στην χώρα μας, τουλάχιστον στα σίγουρα η πολιτική εξουσία αλλά και η εξουσία του τύπου, είναι μαζικά ηλίθιοι ή οδηγούν τον κόσμο εκεί για συγκεκριμένους σκοπούς, δηλαδή να ξεσκατίσει" κάποιος άλλος για αυτούς τα "σκατά" που οι ίδιοι έσπειραν, τραβώντας από πάνω τους τις ευθύνες!
Και εξηγώ :
Οι κατ' εξοχήν αυθεντείες στην πολιτική διαφήμιση και στο διεμβολισμό των μαζών Αμερικανοί, χρόνια τώρα έλεγαν πως "... δεν υπάρχει αυτό που λέμε κακή δημοσιότητα ..." (There's no such thing as bad publicity), ή ότι "... κάθε διαφήμιση - ακόμη και η δυσφήμηση - είναι καλή διαφήμιση ..."! Έτσι λοιπόν, γίνεται εύκολα κατανοητό τοις πάση, από που προέρχεται η εκπληκτική άνοδος δημοτικότητας της Χρυσής Αυγής, ιδιαίτερα σε ένα περιβάλλον πολιτικής και πάνω απ' όλα οικονομικής αστάθεια και αβεβαιότητας, σαν και αυτό που ισχύει στην Ελλάδα και ιδιαίτερα από τις μάζες χαμηλότερου εισοδηματικού και εν γένει βιοτικού επιπέδου, που κακά τα ψέματα, τελευταία στην χώρα μας αυξάνεται επικίνδυνα!
Όταν λοιπόν ΌΛΟΙ μα ΌΛΟΙ αυτοί, που τόσο καιρό τάιζαν με ψέματα και τρομολαγνεία τον κοσμάκη, δηλαδή οι πολιτικοί και οι "βολεμένοι" λειτουργοί και δημοσιογράφοι, θα έπρεπε να το είχαν προβλέψει ότι σε κάποια φάση, αργά ή γρήγορα, το πραγματικό πρόσωπο του τρόμου, θα έκανε την εμφάνισή του και μάλιστα θα στοχοποιούσε πρώτους αυτούς και τα "σκατά" τα οποία έσπειραν στη χώρα και τον λαό της! Εξάλλου, αυτοί το συντηρούσαν τόσο καιρό, οι ίδιοι ήταν το "επίσημο" παρακράτος, ντυμένο και καμουφλαρισμένο πίσω από γραβάτες κοστούμια και politicaly right τρόπο ομιλίας και επικοινωνίας.
Ξαφνικά λοιπόν, ανακάλυψαν όλοι αυτοί τον "φόβο των άκρων"! Πόσο αστείοι είναι όλοι τους αλήθεια! Έφτασαν στο σημείο, δράσεις σαν και αυτές, να είναι πλέον αυτοδιαφημιζόμενες και να τυγχάνουν γενικής αποδοχής, μόνο και μόνο λόγω διαφορετικότητας! Μόνο και μόνο επειδή ενώ όλοι αυτοί πάντα κρύβονταν πίσω από το ψέμα, την ασυδοσία, την κοινωνική ανισότητα και την παντελή έλλειψη δικαιοσύνης, οι "άλλοι", οι "ακραίοι" όπως τους ονομάζουν, κάνουν τα λόγια τους πράξεις!
Και όλοι αυτοί οι ακριβοσπουδαγμένοι δήθεν "αγωνιστές" της δημοκρατίας, εργατοπατέρες, τεμπελχανάδες και κηφήνες απαίδευτοι και αγράμματοι πολιτικοί, δεν έμαθαν τίποτα από την ιστορία, που διδάσκεται στα σχολιαρούδια του γυμνασίου : οι επαναστάσεις κατά ενός κατεστημένου, ανεξαρτήτου χρώματος και πλευράς, ξεκινούν από την αδικία και χρειάζεται μόνο μια μικρή σπίθα για να γίνει η πυρκαγιά ανεξέλεγκτη!
Συνεχίστε Ηλίθιοι, να διαφημίζεται την Χρυσή Αυγή, να κάνετε λαϊκό ήρωα τον Τσίπρα και τον Συ.Ριζ.Α., να προσπαθείτε να κάνετε ευρέως αποδεκτούς τους δοσίλογους και τους προσκυνημένους!
Τίποτα δεν σας δίδαξε το ηχηρό χαστούκι που τόσο εύγλωττα έδωσε ο λαός στα λεγόμενα κόμματα εξουσίας κατά τις τελευταίες εκλογές! Συνεχίστε να διαχωρίζεται τους Έλληνες σε καλούς και κακούς, σε "φασίστες και "προοδευτικούς", συνεχίστε να μην βλέπετε την ανακύκλωση της ιστορίας μας που συντελείται μπροστά στα μάτια όλων όσων δεν εθελοτυφλούν.
Συνεχίστε να διχάζετε τον λαό!
Μπορεί όλοι μας να πληρώνουμε βαρύ το τίμημα των τεράστιων, τραγικών και προδοτικών λαθών σας, όμως η ώρα πλησιάζει, αργά ή γρήγορα, θα έρθει η μέρα που όλοι σας θα πληρώσετε για τις πράξεις σας!
Και η μέρα αυτή, που ο ήλιος της Ελλάδας θα γίνει ξανά λαμπερός και ο τόπος θα ξεβρωμίσει από μειάσματα και αποστήματα σαν και εσάς, είναι πολύ κοντά!

1 σχόλιο:

Sanasta είπε...

http://youtu.be/I4Wg6NBNMeo
Ο Τράγκας με επιβεβαιώνει .... μάλλον ...