Η Δημοκρατία, το πιό σπουδαίο πολίτευμα ...



Κυριακή 17 Ιουνίου 2012
Τελικά αποδείχτηκε πολύ καλή μέρα για παραλία, μιας και οι τέσσερεις στους δέκα "συμπατριώτες" μας, αποφάσισαν να αφιερώσουν εκεί όόόόόλη τους την ημέρα, και καθώς το πρόγραμμά τους επιβαρύνθηκε σφόδρα, δεν μπόρεσαν να χωρέσουν ένα τέταρτο της ώρας στην ατζέντα τους, ώστε να πάνε να ολοκληρώσουν την ύψιστη υποχρέωση αλλά και το δυνατότερο δικαίωμα που τους παρέχει η Ελληνική Δημοκρατία, την ψήφο τους. Αυτό μάλιστα έγινε, στις πιο σημαντικές για το έθνος μας εκλογές, όπως όλοι τελευταία αρέσκονταν να τονίζουν. Φωνή βοώντος εν τη ερήμω ...
Οι δε υπόλοιποι που αποφάσισαν να πράξουν το καθήκον τους προς την πατρίδα, μάλον πήραν μαζί τους μόνο την ταυτότητά τους και ξέχασαν στο σπίτι το μυαλό τους, κι αυτό το λέω με κάθε αγάπη προς τους συμπατριώτες μου, για να μην πώ ότι μάλλον οι περισσότεροι σκέφτονται με λάθος κεφάλι ...
Γιατί δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να σε κλέβουν, να σε φτύνουν, να σε κοροιδεύουν, να σε τρομοκρατούν και στο τέλος να σου κουνούν και το δάκτυλο, κι εσύ να τους παρέχεις σε αντάλλαγμα όλων αυτών, το πολυτιμότερο αγαθό που κατέχεις, την ελευθερία σου!


Ο Θεός μας έδωσε ελευθερη βούληση, μας στέρησε όμως από μυαλό για να την συνοδέυσουμε!
Έτσι λοιπόν, θα μας κυβερνήσει το 30% άντε το 42% (μαζί με την γνωστή λυκοσυνεργασία!) του 62% του Ελληνικού λαού ...
Να μην προχωρήσω με τα μαθηματικά, απλά να πώ ότι είναι ΘΛΙΒΕΡΟ!
Την ώρα που υπάρχουν οικογένειες όπως αυτή στη Ναύπακτο, με τρία βρέφη (ένα εκ των οποίων με διανοητικά και κινητικά προβλήματα) που ζούν σε αυτοκίνητο (!), την ίδια ώρα, οι εθνοσωτήρες εκλεγμένοι βο(υ)λευτές, κάνουν δηλώσεις κολωτούμπας χωρίς ίχνος ντροπής, μόλις λίγες ώρες αφού δήλωναν ακριβώς τα αντίθετα!

Έτσι ο κος Τσίπρας ακούστηκε να δηλώνει ότι ναι μεν δεν θα πάρει διερυνητική εντολή, παρά θα κάνει "κινηματική αντιπολίτευση" ("... εγώ δεν ήθελα ποτέ να κυβερνήσω, θέλω να μείνω οπαδός φανατικός ...") και πως οι εξελίξεις θα δικαιώσουν τις επιλογές του ίδιου και του κόμματός του, παράλληλα δε, πιθανολογεί την ψήφο εμπιστοσύνης σε κυβέρνηση ενότητας που θα "διαπραγματευτεί" το μνημόνιο, στην οποία όμως ο ίδιος δεν θα συμμετέχει για προφανείς για τον καθένα λόγους!
Ο δε κος Κουβέλης, που ως άλλος εθνικός ήρωας, μας δήλωνε ευθαρσώς πως μας εγγυάτε για τον σχηματισμό κυβέρνησης από την επομένη κιόλας των εκλογών, τώρα έχει πρόβλημα με τα πρόσωπα!
Εντυπωσιακό! το 6% (του 62% βεβαίως) είναι ο "μάγκας" της παρέας! Σου λέει, ας δείξω ότι μεγαλόψυχα συμμετέχω στην σωτηρία της πατρίδας, ας μην στενοχωρήσω όμως τα "ξαδέρφια" του ΣΥΡΙΖΑ, μπας και αλλάξουν τα κόζια!

Βέβαια, μέσα στο ορυμαγδό της πολιτικής, υπάρχουν και κάποιοι, που αντί να εκτελούν γυμναστικές ασκήσεις εδάφους, προτιμούν να περπατούν όρθιοί και με το κεφάλι ψηλά!
Έτσι ο κος Καμμένος, δήλωσε πως "... ότι είπαμε προεκλογικά, ισχύει και μετεκλογικά, δεν συνεργαζόμαστε με αυτούς που δεν θα καταγγείλουν το μνημόνιο ..."!
Ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσει ό κος Καμμένος να προτιμά το περπάτημα απο τις κολωτούμπες, γιατί η Ελλάδα χρείαζετε και ανθρώπους με σταθερές απόψεις, έστω και αν δεν κάνουν πάντα τις πιο σωστές επιλογές!
Θα κλείσω με μια φράση που πάντα μου άρεσε: Η Δημοκρτία είναι εκπληκτικό πολίτευμα, αρκεί να εφαρμόζεται σε έξυπνους λαούς!

Και για κερασάκι, πείτε μου τι θα γίνει όταν ο έβδομος αντιπρόεδρος της Βουλής τον Ελλήνων (πολύ πιθανών ο κος Γερμένης aka Καιάδας, φωνάξει προς τα έδρανα "Εγέρθητω!"
Κλαίω !!!