Το σύμπαν και η βλακεία είναι ατελίωτα ...


Διάβασα σε εφημερίδα της πόλης μου, πως άλλη μια γερμανική φυλλάδα "μας κουνά το δάχτυλο"! Ο συγγραφέας δε του άρθρου, ούτε λίγο ούτε πολύ, οριοθετεί τα συμφωνηθέντα μεταξύ των προδοτών πολιτικών μας και του group των πιστωτών των τραπεζιτών (......), με το δικό του απλοικό σκεπτικό, απλοποιεί δε την παράνομη αυτή πιστοληπτική σχέση μεταξύ υμών και ημών λέγοντας :"... Τα ΑΤΜ σας εξακολουθούν να βγάζουν ευρώ μόνο γιατί τα βάλαμε εμείς, οι Γερμανοί ..."!!!! 
Είναι καλό και δόκιμο, να "βουτά" κανείς τη γλώσσα του στο μυαλό του πριν ανοίξει το στόμα του, όμως για μια ακόμη φορά, η φυλή αυτή καταφέρνει να αποδείξει εύκολα την πλήρη ανυπαρξία του ζωτικού αυτού οργάνου του ανθρώπινου σώματος από τη συντριπτική πλειοψηφία των μελών της, και παραπέμπουν στο γνωστό : "Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς"!
Ας ψάξει λίγο καλύτερα ο εν λόγω δημοσιογραφίσκος που προφανώς εκπροσωπεί το σύνολο του εντύπου, που ακριβώς βάζουν αυτά τα ευρώ και που αυτά τελικά καταλήγουν, γιατί σίγουρα αυτά, ΔΕΝ καταλήγουν στα ΑΤΜ's μας!
Η συμφωνία δε στην οποία αναφέρεται ο εν λόγως ανιστόρητος λεμές, ΔΕΝ έγινε με τον Ελληνικό λαό και μάλιστα έγινε ερήμην του, από μερίδα εφιαλτών οι οποίοι μέλλεται να αντιμετωπήσουν την δικαιοσύνη, αλλά και την εκδίκηση του Ελληνικού λαού για τα τρομακτικά εγκλήματα που σχεδίασαν και εκτέλεσαν εναντίον του!
Ακόμη, καλά θα έκανε να είχε συνηθήσει έως τώρα μετά από τόσα χρόνια την "στάμπα" που κουβαλά η ράτσα του, να είναι σίγουρος ότι ΔΕΝ είναι λέγεται για αστείο, να πάψει να τον ενοχλεί επιτέλους και να αναρωτηθεί ο τιτανοτεράστιος αυτός μυαλοπώλης πόσο καλό θα έκαναν στην ανθρωπότητα, αν αυτός και τιποτένια ράτσα του, παρέμεναν κρεμασμένοι στα δέντρα και κλεισμένοι στις σπηλιές στις οποίες γεννήθηκαν, λατρεύοντας την αστραπή και τα ποτάμια για θεότητες όπως πάντα έκαναν!
Οι λαοί που επιτρέπουν άλλους να σκέφτονται και να αποφασίζουν για λογαριασμό τους, σίγουρα το συνηθίζουν κάποτε και πιστεύουν ότι αυτή είναι η δεδομένη πρακτική και για όλο τον υπόλοιπο κόσμο!
Για ανθρωπάρια σαν και του λόγου τους, ο συμπατριώτης τους Albert Einstein είπε : "Το σύμπαν και η βλακία είναι ατελίωτα, και για το σύμπαν διατηρώ τις επιφυλάξεις μου!".
Μη φοβάστε λοιπόν για το τι οι συμπατριώτες μου έχουν καταλάβει και τι όχι αγαπητή φυλλάδα, να είστε σίγουροι αντιθέτως, πως όπως διαχρονικά η πλούσια ιστορία μας έχει αποδείξει, θα κάνουμε το ΣΩΣΤΟ για ΕΜΑΣ, για τον λαό μας, ΟΧΙ για εσάς, τα μισοβυθισμένα υποβρύχιά σας, τις "μιζωμένες" ηλεκτρονικές εγγαταστάσεις σας, τους κομπλεξαρισμένους πολιτικούς σας και τους υποστηριζόμενους από το βρωμερό σύστημα της παγκοσμιοποίησης τραπεζίτες!
Φροντίστε την ενέργειά σας, να την ξοδέψετε στα δικά σας προβλήματα, στο αυγό του φιδιού που τρέφετε στον κόρφο σας, στην φτώχεια με την οποία επιβαρύνατε όλη την Ευρώπη, κουβαλώντας μαζί σας όλη την Ανατολική πλευρά της βρωμερής σας χώρας και τα βαρύδια που αυτό σήμαινε για το κοινό νόμισμα που με τόση θέρμη υπερασπίζεστε, το οποίο ο λαός μας πλήρωσε ακριβώτατα! Επιστρέψτε αυτά με τα οποία σαν στρατός κατοχής χρεώσατε την Πατρίδα μου, πληρώστε τις ανυπολόγιστες υλικές και ηθικές ζημίες σε υλικά και ανθρώπινο δυναμικό που αφήσατε πίσω σας υποχωρόντας, ζητήστε πρώτα ενα συγγνώμη ρε αδερφέ για τα θηριώδη εγκλήματα που επιτελέσατε, κάντε μια βαθειά αυτοκριτική και αρχίστε να σκέφτεστε αν αυτή η επίδοξη οικονομική ευρωκυριαρχία που αποζητάτε με κάθε τρόπο, σας οδηγήσει σε προβλήματα μεγαλύτερα από αυτά που η Πατρίδα μου αντιμετωπίζει, για τι "Ο καιρός γαρ εγγύς" ...
Υ.Γ. : Παρεπιτόντως, γωριζετε από πού και με πιό τρόπο θα πάρετε πίσω αυτά τα "δανεικά" σε περίπτωση που κάτι συμβεί στην Πατρίδα μου ;
Λέω εγώ τώρα ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: