Σοβαρά τώρα;

Σοβαρά τώρα;
Κάνει και δηλώσεις υπέρ του Συντάγματος και κατά της "Εγκληματικής οργάνωσης" της Χ.Α. ο κος ... Μαυρουδής (Μάκης) Βορίδης ;;;;;;
Ο εντιμότατος (και σταθερότητος στις πολιτικές του απόψεις επιτρέψτε μου να πω!) Βο(υ)λευτής της Ν.Δ. προφανώς θα πρέπει να ξεχνά την πολιτική του "καταγωγή" ή/και την (παρα)πολιτική του "δράση" κατά την διάρκεια της "πολιτικής" του "νιότης"!
Κατ' ελάχιστον, μάλλον δεν θα πρέπει να έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο ούτε στο γραφείο του, ούτε στο σπίτι του, αλλά και πουθενά αλλού, άλλως δεν μπορείς να εξηγήσεις το πόσο "κοντή" μνήμη στα όρια του χρυσόψαρο διαθέτει ο εν λόγω "κύριος", καθώς οι φωτογραφίες του με το τσεκούρι στο χέρι αλλά και παραλλαγές αυτών, έχουν πλημμυρίσει το διαδίκτυο!
Και άντε ο κος Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος!
Εσείς κ.κ. του STAR Channel, πόσο πλάκα μπορεί να μας κάνετε;
Πιστέψατε έστω και για μια στιγμή ότι αυτός ήταν ο κατάλληλος που έπρεπε να προβάλετε στο δελτίο ειδήσεών σας(;!), προκειμένου να περάσει το μήνυμα στον Ελληνικό λαό ότι καμιά μεθόδευση εκ μέρους της κυβέρνησης δεν έλαβε χώρα και ότι όλα αυτά είναι μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από μέρους της Χ.Α., προκειμένου να ξεχαστούν οι ενέργειές τους ως εγκληματική οργάνωση;
ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ;

Τι έγινε ρε παιδιά; Μας έπιασαν;


Μικρό quiz!
Παρακαλώ πολύ, όποιος μπορεί, να βρει σε ποια χώρα ανά την υδρόγειο, στην οποία λειτουργούν οι νόμοι ή/και κάποιου είδους σύνταγμα ή/και οι δικαστικές αρχές, θα συνέβαινε και θα αποκαλύπτονταν στο τοπικό κοινοβούλιο, επεισόδιο σαν και αυτό με τον Γ.Γ. γνωστής βαλκανικής χώρας που παρουσιάζει πρωτογενές πλεόνασμα μετά από ένα εκπληκτικό "success story" και ετοιμάζεται πομπωδώς να "ξαναβγεί" στις διεθνείς αγορές (ονόματα δεν λέμε για να μην σπιλώνουμε συνειδήσεις!)


και οι κεφαλές της κυβέρνησής της θα ήταν ακόμη εκτός των τειχών του υψηλότερης ασφαλείας καταστήματος κράτησης της εν λόγω χώρας,

ενώ οι κεφαλές της αξιωματικής αντιπολίτευσης της ίδιας χώρας, παρά την (άκρο)αριστερή πολιτική καταγωγή τους, θα προσεταιρίζονταν του συναδέλφους τους (κρατούμενους και μη) της (άκρο)δεξιάς πτέρυγας της αντιπολίτευσης, προκειμένου να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη σε πιθανές επικείμενες εκλογές,

την ίδια στιγμή που αξιωματικός των ειδικών δυνάμεων των σωμάτων ασφαλείας της ίδιας χώρας, θα εκτελούσε καταδρομική επίθεση και ξυλοδαρμούς σε βουλευτές και μάλιστα εντός του κοινοβουλίου, για λόγους οικογενειακής τιμής και βλάβης της οικογενειακής του υπόληψης και θα αποχωρούσε από το κοινοβούλιο σχεδόν ανενόχλητος, ο δε πρόεδρος του ίδιου κοινοβουλίου θα δικαιολογούσε όλα αυτά τα καταπληκτικά φαινόμενα προς τους συναδέλφους του, έκπληκτος μάλιστα για την γενική άγνοια τους περί της διαφοράς μεταξύ "φρουράς" και "τμήματος" αστυνομίας.

Στη συνέχεια, τα τηλεοπτικά κανάλια της χώρας θα ξεκινούσαν "τζιχάντ" εναντίον των "εγκληματιών" βουλευτών συγκεκριμένης μερίδας του εν λόγω κοινοβουλίου αλλά και πρώην και νυν πρωθυπουργών και όχι μόνον, με τους καλύτερους τηλε-δικαστές τους να επιδίδονται σε ένα όργιο κατηγοριών-απειλών και όλα αυτά χωρίς να ανοίξει ρουθούνι!

Ο νικητής κερδίζει χειραψία από τον Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Δημόσιας Υγείας και  Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της εν λόγω χώρας, ένα γενναίο μερίδιο του πρωτογενούς πλεονάσματος και ένα παστέλι!
Οποιαδήποτε ομοιότητα με αληθινά πρόσωπα και καταστάσεις είναι παντελώς εσκεμμένη!