Α Ν Ε Κ Τ Ι Μ Η Τ Ο ! ! !





Αντί προλόγου :
Μηνιαίο Επίδομα Ανεργίας (Ανέργου με δύο παιδιά) :    432,00 € (καθαρά!!!!)
Μηνιαία Εκκαθάριση Βουλευτικής Αμοιβής              : 6.444,55 € (καθαρά επίσης!!!!)
Σύκριση μεταξύ των δύο εσόδων                               :  Α Ν Ε Κ Τ Ι Μ Η Τ Η ! ! ! !

Ο "αξιότιμος" κος Πρωθυπουργός, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, μας τόνισε ότι παρά το γεγονός των περικοπών των επιδομάτων-βοηθημάτων προς τις κοινωνικές ομάδες άμεσης ανάγκης (πολύτεκνοι, ανάπηροι, άνεργοι, συνταξιούχοι κλπ), αυτός και οι συνεργάτες του, παραμένουν "σταθεροί" στην αρχική υπόσχεσή τους προς το λαό, για επανόρθωση των αδικιών προς τις αδύναμες αυτές κοινωνικές ομάδες !!!!!
Απλά, η υπόσχεση αυτή, θα ......... τηρηθεί σε βάάάάάθος τετραετίας!!!!!! ΟΚ!
Ο "αξιότιμος" κος Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης πάλι, κατά την διάρκεια της δικής του ομιλίας, "κούνησε το δάχτυλο" στο κο Πρωθυπουργό και τις λοιπές συγκυβερνώσες δυνάμεις, τονίζοντας τους πως θα πρέπει να ακούν την "διαφορετική" γνώμη, ότι αυτοί είναι που συντηρούν τη δραχμοφοβία και τον παλαιοκομματισμό και πως η αυγή της νέας Ελλάδας έρχεται, με τον ίδιο και το κόμμα του παρόντα το επερχόμενο κυβερνητικό σχήμα που θα προκύψει απο τις επόμενες εκλογές!!!!! ΟΚ! Ο καθείς μπορεί να αλλάζει γνώμη και να ονειρεύεται!
Και ο αξιότιμος κος Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, κατά την διάρκεια της δικής του ομιλίας, έφερε την καθημερινότητα και την εδραιωμένη πλέον κοινωνική αδικία και τον διαχωρισμό των Ελλήνων σε δικούς μας και μη, ΜΕΣΑ στην Βουλή των Ελλήνων, παρουσιάζοντας μπροστά σε Πανελλαδικής Εμβέλειας Τηλεοπτικό Δίκτυο, αλλά και στους παρόντες συναδέλφους του, σε αντιπαράθεση μεταξύ τους δύο μηνιαίες εκκαθαρίσεις : Μια Βουλευτική και μια Αξιωματικού του Ελληνικού Στρατού!

Και μέσα σ' όλα αυτά, είχαμε και αντιδράσεις από τους "αδικημένους" και σφόδρα "θιγμένους" από την αποκάλυψη της μισθοδοσίας τους, Βο(υ)λευτές, πρωτοστατούντος του "αξιότιμου" κου Αδώνιδος Γεωργιάδη, ο οποίος εξεμάνη με τα όσα άκουσε και μαλήστα απ' ότι φάνηκε από την τροπή της αντιπαράθεσης με τον Εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, "φόρτωσε" και "τσαμπουκαλεύτικε"!!!!!
Μέχρι εκεί βέβαια, γιατί αμέσως αντελήφθει ποιός ήταν ο συνομιλητής του και ...... "χαλάρωσε" λίγο βρε αδερφέ!!!!
Α Ν Ε Κ Τ Ι Μ Η Τ Ο ! ! !
Ναι αδερφέ, ανεκτίμητο! Μόνο έτι μπορεί να χαρακτηρισθεί το θέατρο που παίζουν 300 "άνθρωποι", σε βάρος ενός ολόκληρου έθνους!
Ο καθένας ας εκτιμήσει κατά το δοκούν τα παραπάνω! Εγώ παραθέτω μόνο σχετικό άρθρο γνωστού blog, με επισύναψη σχετικού video, αλλά και αντίγραφο Εκκαθάρισης Βουλευτικής Αμοιβής, προς επιβεβαίωση όλων όσων ειπώθηκαν σήμερα στη Βουλή των Ελλήνων!
Θα ήθελα να ρωτήσω, χωρίς να περιμένω απάντηση : Τελικά ΠΟΙΟΣ είναι διφορετικός; Τι είναι αυτό που τον κάνει να διαφέρει; Πως χρησιμοποιεί αυτή του την διαφορετικότητα; Τι αντίκτυπο έχει αυτή η διαφορετικότητα στον υπόλοιπο λαό;